Už pirkinius, atliktus naudojant nuorodas, galime gauti komisinius.

Tai kažkas, kas dažnai kartojasi: Kiekvienas žmogus į savo mitybos racioną turėtų įtraukti daugiau žuvies, ir tai turėtų daryti reguliariau. Juk žuvis turi daug privalumų – joje mažai blogųjų medžiagų, pavyzdžiui, riebalų, ir daug gerųjų medžiagų, pavyzdžiui, baltymų, omega-3 riebalų rūgščių ir mineralų, pavyzdžiui, geležies, jodo ir kalio.

Vašingtono valstijos Sveikatos departamentas teigia, kad mityba, kurioje gausu žuvies, yra susijusi su kraujospūdžio mažinimu, uždegimo mažinimu, artrito skausmo malšinimu ir net insulto bei širdies smūgio rizikos mažinimu.

Pagal dabartines tokių organizacijų kaip Amerikos širdies asociacija rekomendacijas, idealiu atveju kiekvienas žmogus turėtų stengtis žuvį įtraukti į savo mitybos racioną bent du kartus per savaitę, bet būkime atviri – tai gali būti sudėtinga. Vargu ar žuvies valgymo du kartus per savaitę perspektyva bus sutikta su tokiu pat entuziazmu, koks būtų, jei tai būtų, tarkime, pica. O kai kuriems žmonėms žuvies valgymas apskritai gali būti sunkiai įperkamas. Taigi aptarsime keletą žuvies gaminimo būdų, kurie padės ją paįvairinti, neleis vakarieniauti nuobodžiai ir, tikėkimės, net įtikins šeimos narius, kad jie taip pat turėtų laukti žuvies vakarų.

 

Related Posts